Hem nascut en un món, on la majoria de les coses es sostenen en un caos continu, i en mig d'aquest caos, els educadors són els encarregats de formar els futurs humans. Per això nosaltres, quatre estudiants de diferents disciplines relacionades amb l'educació hem decidit intentar canviar el món, buscant noves maneres per educar-lo.
I com tots els castells comencen per un granet de sorra, aquest blog és el primer granet d'un nou món, el nostre món particular. BENVINGUTS

divendres, 11 de gener del 2013

Unes manualitats molt imaginatives!!

El nostre grup, com a futurs educadors, creiem que es molt important que els nens interactuin amb la seva familia fent activitats ludiques i divertides, per això us proposem una super idea per fer a casa en familia sobretot a l'hivern, que hi ha menys hores de sol per poder gaudir de l'exterior.

Avui us presentem una de les manualitats que, a part de la cuina que vam comentar en un altre post, está causant furor arreu, el crochet! I esque rememorar vells temps amb la familia pot ser un punt molt divertit i creatiu per als infants, a més, aquesta activitat fomenta la paciència i la constancia amb a finalitat d'autosuperar-se i crear!

Aquí us deixem uns exemples de figures que es poden crear amb aquest art i que poc a poc es poden anar perfecionant per crear tot alló que es proposin!




Genial!! Com heu vist és ràpid i molt entretingut, ara els toca a ells imaginar milers de formes i personatges!!
Hi ha molts més videos fantástics.

Ara bé, també hi ha altres tipus de creacions individuals o complementaries com aquest peluix de guant, senzill i monissim!!





Esperem que us agradi i fomentem l'imaginació d'una forma activa!! Fins aviat!


Un petonet♥, les Minimoys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada