Hem nascut en un món, on la majoria de les coses es sostenen en un caos continu, i en mig d'aquest caos, els educadors són els encarregats de formar els futurs humans. Per això nosaltres, quatre estudiants de diferents disciplines relacionades amb l'educació hem decidit intentar canviar el món, buscant noves maneres per educar-lo.
I com tots els castells comencen per un granet de sorra, aquest blog és el primer granet d'un nou món, el nostre món particular. BENVINGUTS

dijous, 10 de gener del 2013

Cuina colorida, per passar estones divertides, tinguem l'edat que tinguem

Una de les activitats que pode ajudar-nos a despertar la imaginació i la curiositat dels infants és.... la cuina! Avui estem aquí per proposar-vos unes activitats de cuina amb nens i no tant nens, ja que ens ho podem passar bé tots!


FRUITA
En primer lloc us farem una proposta saludable.
Podriem fer unes brotxetes de fruita ( molt millor si són del temps)  per fer-ho més divertit podem tallar la fruita amb motlles de galetes per així donar-li forma i fer-ho tot més divertit. Al mateix temps animem als nens a menjar fruita i a dur una dieta saludable.
Aquí us deixem un enllaç d'una idea que ens ha semblat molt bona i original! consisteix en congelar la fruita.

GELAT
Tot seguit us proposem fer una cosa menys saludable però molt molt divertida. 
Consisteix en fer gelats casolans sense congelador! Necessitem: llet, aromatitzants, sucre, llet condensada... Glassons i sal!  Fiquem la mescla de les primeres coses en una bossa ben lligat i tot això dins d'una alatra bossa en la que hi ha d'haver sal i glassons. llavors comença la part divertida ho hem de sacsejar fins que qualli. Aquí podeu veure el video més detallat.


PASTÍS EXPRESS O QUICKCAKE!
Esperar, es una cosa que odiem tots, i es que normalment quan fem una cosa ens agrada obtenir els fruits en seguida (especialment als mes petits). Doncs aquí us deixem l'enllaç d'un pastís al microones. ( una de les components  ho va probar i no li va quedar precisament xaxiruli, però serà per falta de pràctica!)

CAKE POPS
Últimament per internet s'ha ficat molt de moda fer cake pops! què què són? doncs son un pastís rodonet enganxat a un pal! Són molt bonics i pot ser molt divertit prepar-los. Feu clic aquí per anar a una pàgina on n'hi ha molts tipus, colors i gustos.

Desitgem que us animeu a fer alguna d'aquestes idees, voldriem que si n'heu fet alguna, ens expliquessiu l'experiencia als comentaris.
I recordeu: 
"el que importa no és el resultat, sinó el camí"

Un petonet,
Les minimoys, més dolçes que mai!
105130972521587182_nrhphhaj_c_large

2 comentaris:

  1. Trobo molt útil aquestes receptes! Les posaré en pràctica a l'esplai algun dia, jeje!! :)

    ResponElimina
  2. Molt bones maneres de passar una bona estona i alhora menjar! Als meus cosins els ha encantat, sobretot el gelat!

    ResponElimina