Hem nascut en un món, on la majoria de les coses es sostenen en un caos continu, i en mig d'aquest caos, els educadors són els encarregats de formar els futurs humans. Per això nosaltres, quatre estudiants de diferents disciplines relacionades amb l'educació hem decidit intentar canviar el món, buscant noves maneres per educar-lo.
I com tots els castells comencen per un granet de sorra, aquest blog és el primer granet d'un nou món, el nostre món particular. BENVINGUTS

dilluns, 14 de gener del 2013

Preparats per una última reflexió junts floretes?

Abans de començar fes clic aquí i deixa sonar la cançó, així ens serà més fàcil que entenguis amb quant d'amor hem escrit aquest últim post.

Sembla ahir que vam començar aquest petit blog ple de bones intencions, i ara me n'adono de que ja hem acabat l'apartat de Mass/Media d'aquesta assignatura anomenada Habilitats comunicatives, i es que el temps quan t'ho passes bé vola!
Aquest post, no preten informar-vos de res que no sabeu simplement, està escrit per reflexionar.

Aquest blog sempre ha pretingut, ser un espai creatiu i original, és a dir, fidel als nostres principis i forma de ser, i així ho hem fet. Ja que volem recuperar aquests valors una mica perduts en la inmens món en el que vivim, per aquesta raó ara vull que  tanquis els ulls i reflexionis, pensa si has fet bé tot el que has fet, si sempre has estat sincer, just o solidari. Si no ho has fet bé, no passa res. Equivocar-se ens fa persones, equivocar-nos fa que valgui la pena viure per poder sol·lucionar els errors, així que ara el que has de fer és recordar-ho per evitar cometre le mateix error dos cops.  Per molt fosc que ho veigueu, no patiu, vosaltres podeu! ja que si feu el que es correcte, sempre hi haurà algú que us estengui la mà.

Per part nostra us volem donar les gràcies per tots els meravellosos comentaris que ens heu deixat i per cada una de les lectures que heu fet del nostre blog.  Esperem que vosaltres us ho hague passat tant bé com ens ho hem passat nosaltres escrivint juntes i imaginant un món millor, que entre tots podem fer possible.

Recordeu:
"si vols canviar el món canvia't a tu mateix"
mahatma gandhi 

Si teniu ganes de continuar bloggejant passeus per aquest blog, és le blog de l'Anna.

Un petonet i fins sempre,
Les minimoys que sempre recordaran aquest meravellòs curs 2012-2013.


Tumblr_m90ma2ff3z1r0i9t4o1_500_large


1 comentari: