Hem nascut en un món, on la majoria de les coses es sostenen en un caos continu, i en mig d'aquest caos, els educadors són els encarregats de formar els futurs humans. Per això nosaltres, quatre estudiants de diferents disciplines relacionades amb l'educació hem decidit intentar canviar el món, buscant noves maneres per educar-lo.
I com tots els castells comencen per un granet de sorra, aquest blog és el primer granet d'un nou món, el nostre món particular. BENVINGUTS

dijous, 20 de desembre del 2012

Decoracio econòmica i creativa, per no perdre l'esperit nadalenc

Com s'acosta el Nadal i el nostre blog va dirigt al desenvolupament de la imginació, hem decidit fer una entrada que parli sobre sobre alternatives de decoració nadalenca, ja que no sempre les coses més cares no són les millors. 
Pensem que es pot passar molt bé si ho fem amb nens petits, i no tan petits, ja que permet col·laborar i fomentar valors com la cooperació.
En primer lloc us volem ensenyar una idea que ens ha semblat genial, és un arbre de nadal, fet amb ampolles de vidre o plastic verd.  Això si que es reciclar! Aquí us deixem l'enllaç del blog en el que ho explica.
En cas de que ja tinguem un arbre o ne ens agradi la idea anterior, podem fabricar nosaltres mateixos la decoració, amb coses tant simples com unes nous o bombetes.  (si cliqueu als noms trobareu els enllaços pertanyents)

Per finalitzar us volem proposar, reconvertir el vostre arbre simplement ficant il·lusió i redecorant les boles que ja teniu. 
Esperem que us hagi agradat aquesta entrada nadalenca i que passeu el millor nadal possible.
Per acabar us deixem una idea de collita propia, ja que una de les noies del nostre grup, ha disenayt juntament amb les seves companyes de pis un arbre de nadal, com no els cabia cap lloc han comprat un retolador per vidres i l'han dibuixat en gran al vidre del menjador. Els ha quedat molt original!

Un petonet,
Les minimoys.
PD: si teniu alguna idea o coneixem més tèqcniques ens encantaria que ens les expliqueu aquí a baix als comentaris.

1 comentari:

  1. En època de Crisi no hem de deixar de guarnir casa nostra. Ho podem fer perfectament amb materials recilables com bé explique en l'artícle, és més, creiem que les manualitats fetes amb el materials reciclable cada vegada van en agument. Es que cuidar del nsotre planeta i a la vegada passar un rato entretinguts i agust no té preu.

    ResponElimina