Hem nascut en un món, on la majoria de les coses es sostenen en un caos continu, i en mig d'aquest caos, els educadors són els encarregats de formar els futurs humans. Per això nosaltres, quatre estudiants de diferents disciplines relacionades amb l'educació hem decidit intentar canviar el món, buscant noves maneres per educar-lo.
I com tots els castells comencen per un granet de sorra, aquest blog és el primer granet d'un nou món, el nostre món particular. BENVINGUTS

dimecres, 26 de desembre del 2012

Activitats per divertir-se aprenent, sense deixar de somiar

Probablement a dia d'avui els infants de la casa ja estan aborrits de tants dies seguits de vances, no se'ls ocurreix res més per fer i encara queda una mica, per a que vinguin els reis carregats de joguines (tan sols pels infants que s'han portat bé durant tot l'any)
Així que avui el nostre post ve carregat de propostes divertides per fer en familia o els infants sols.
En primer lloc si volem que els infants estiguin una estona sols jugant tranquil·lament els podem deixar fer algunes manualitats divertidissimes que poden ajudar-los a fer volar la imaginació. ( en aquetsa web les podem trobar classificades per edats http://www.manualidadesinfantiles.org/)
També els podem proposar d'escriure alguna historia, així ajudarem a que desenvolupin amb més facilitat la seva capacitat de redacció.
A més a més els podem proposar fer alguns jclics, que van molt rebé per apendre coses noves al mateix temps que es juga.
Però com no, les coses més divertides es fan en equip, així que no està gens malament jugar a algún joc de taula en família, fer sortides al camp  per recollir fulles, flors...( si fa bon temps) i algun joc actiu com anar en bicileta o el picaparet.

Per últim volem recordar que fem el que fem, el mé simportant deixar que els infants desenvolupin la seva imaginació i creativitat al mateix temps que satisfan la seva curiositat, ja sempre podem convertir un esdeveniment quotidià en una gran aventura.


Quin era el vostre joc preferit quan ereu petits/es?

Un petonet♥,
Les minimoys

Cool_large



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada