Hem nascut en un món, on la majoria de les coses es sostenen en un caos continu, i en mig d'aquest caos, els educadors són els encarregats de formar els futurs humans. Per això nosaltres, quatre estudiants de diferents disciplines relacionades amb l'educació hem decidit intentar canviar el món, buscant noves maneres per educar-lo.
I com tots els castells comencen per un granet de sorra, aquest blog és el primer granet d'un nou món, el nostre món particular. BENVINGUTS

divendres, 14 de desembre del 2012

Aprenem amb les aplicacions

Avui us presentem aquí una aplicació per smartphones i tablets que pot ser molt útil per totes les persones que tinguin nens i nenes a partir de 3 anys. L'aplicació en concret s'anomena PlayTales .
Gràcies a aquesta activitat els infants poden aprendre a llegir al mateix temps que interactuen amb el conte, és a dir, poden entrar a l'historia i fer-se'n partícips.  Al mateix temps  és útil que per als infants d'uns tres anys comencin a interactuar amb les noves tecnologies.
El contingut que es pot treballar, es tot el que l'adult supervisor cregui correcte, ja que segon el conte que s'esculli l'infant pot treballar aspectes com la creativitat, la solidaritat...
Les activitats tenen un temps poc concret, ja que depèn del conte i de l'infant. Però més o menys es triga a fer-ho un 5 minuts.
Nosaltres hem decidit que crearem una activitat per infants amb malsons, aquesta consisteix en un conte que parla de les pors i poc a poc acompanyats sempre  de l'adult, aniran descobrint que no s'ha de tenir por i que dormir sols pot ser una aventura molt divertida si s'ho proposen. El conte en concret es diu La fábrica de caramelos.
Per fer aquesta activitat simplement necessitem un smartphone  o una tablet amb aquesta aplicació, juntament amb un infant i molta molta il·lusió.
Feu clic aquí i accedireu a una explicació al youtube.
 
Un petonet ,
Les minimoys
iPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 4


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada